Salut

Sunt Călin și am 10 ani de activitate în domeniul construcțiilor. Având o fire de explorator, am lucrat în unele dintre cele mai mari proiecte din țară și din Egipt, cu peste 10 naționalități diferite. Atuul meu este că înțeleg ce dorește un om și cum pot să-l ajut. Așa am învățat să lucrez în echipă și să creez echipe.

icon_widget_image Brasov, str. Carpatilor 93 bl. 3 apt.1 icon_widget_image + 40734.226.724
icon_widget_image contact@accentconstruct.ro

Restaurant Xin Yue Braila

În vara 2019 am continuat colaborarea cu lanțul de restaurante chinezesti Xin Yue cu amenajarea spațiului comercial din Brăila Mall. Colaboarea a constat în organizarea si execuția următoarelor:

– consultanță în amenajarea spațiului în vederea îndeplinirii funcționalității ca spațiu comercial alimentație publică; – proiectarea si aprobarea proiectelor de către echipa tehnică a mall-ului;

– compartimentarea spațiului, finisarea spațiului cu gresie si faianță, montat tavan casetat, placarea fațadei principale, montat corpuri de iluminat;

– execuția rețelelor de alimentare cu apă, energie electrică, stingerea incendiilor, semnalistica conform cu proiectele aprobate si necesitățile spațiului.

Project Info