Salut

Sunt Călin și am 10 ani de activitate în domeniul construcțiilor. Având o fire de explorator, am lucrat în unele dintre cele mai mari proiecte din țară și din Egipt, cu peste 10 naționalități diferite. Atuul meu este că înțeleg ce dorește un om și cum pot să-l ajut. Așa am învățat să lucrez în echipă și să creez echipe.

icon_widget_image Brasov, str. Carpatilor 93 bl. 3 apt.1 icon_widget_image + 40734.226.724
icon_widget_image contact@accentconstruct.ro
Image Alt

Constructii la rosu

Constructii la rosu

Deoarece Accent Construct activează în mai multe zone ale țării (Brasov, Bucuresti, Ilfov), prețurile diferă însă sunt cuprinse în următoarele intervale:

-casă la rosu (exclus subsol) cu materialele clientului cu zidăria exterioară si interioară inclusă: 50 – 75 E/mp construit;

-casă la rosu (exclus subsol) cu materialele incluse si cu zidăria exterioară si interioară inclusă: 160 – 200 E/mp construit;

-subsol cu materialele clientului: 100 – 140 E/mp construit;

-subsol cu materialele incluse: 200 – 300 E/mp construit;

-hidroizolații 2 straturi de membrane bituminoase (amorsarea si protecția incluse) cu materialele clientului: 10-15 E/mp;

-hidroizolații 2 straturi de membrane bituminoase (amorsarea si protecția incluse) cu materialele incluse: 30-35 E/mp;

-sarpanta cu materialele clientului: 20-30 E/mp;

-sarpanta cu materialele incluse: 75-5 E/mp.

Prin a construi case la rosu se înțelege executarea lucrărilor de infrastructură (beton de egalizare, radier, pereți subsol, grinzi, placa cota 0 adică tot ce înseamnă fundații) si suprastructură (stâlpi, pereți portanți, grinzi, plansee, scări) dar si structura acoperisului (sarpanta) pe care se va monta ulterior învelitoarea.
În privința materialelor, clientul are două posibilități:

-să plătească materialele necesare, direct distribuitorului sau magazinului, noi ajutând cu comandarea materialelor – este varianta cea mai ieftină si cea mai transparentă deoarece clientul stie exact ceea ce cumpără. Recomandăm această variantă.

-să includem costul materialelor în costul construcției, în acest caz costul materialelor devine mai mare deoarece trebuie adăugat impozitul pe venit (de 3%) ce este plătit în plus la încasarea contravalorii materialelor de construcții. Mergem pe această variantă doar când clientul insistă să aleagă această variantă.

Cât durează construcția unei case la rosu?

Realizarea casei la rosu durează între 1-3 luni în funcție de suprafața si complexitatea construcției. Termenele de începere a lucrărilor si de finalizare sunt stabilite împreună cu clientul si sunt stipulate în contractul de prestări servicii. Nu lucrăm fără contract !!!

Casă la rosu înseamnă structura de rezistență a clădirii, noi construim doar după proiectul de rezistență întocmit de către un proiectant. Deoarece de structura de rezistență depinde siguranța întregii familii ce locuieste în aceea casă, vă recomandăm să nu faceți “economisiri” si să respectați întocmai proiectul pentru care ați plătit. Noi respectam întocmai proiectul !!!